Niittykahvilan tapahtumat 2018

 
 
MaitolaituriBluus
pe 13.7.2018 klo 18
Vapaa pääsy!

Kesäillan letkeää maitolaiturimeininkiä Hiljaisen Kansan Niittykahvilalla. Tunnelmoijana Duo Two Timers, Sirpa Ojala ja Tatu Mannberg. Luvassa perusbluussia tunteella ja taidolla.

Bluussit toteutetaan yhdessä Suomussalmen kunnan kanssa!

Niittykahvila palvelee maukkailla nokipannukaffeille ja letuilla, makkaraa, mehua, paikallista limsaa ym.

Varaa jo kalenteriisi!
Tervetuloa!

Lisätietoja:

Ritva Huttunen p. 050 362 0609
ritva.huttunen(at)kuutamokeikat.fi

Hiljaisen Kansan kesävaatteiden vaihto
ke 6.6.2018 klo 9 alkaen.
Talkoolaisille nokipannukahvit ja letut.

Kesän kunniaksi Hiljaiselle Kansalle puetaan uudet kesävaatteet ja uudet päät. Ja jos "osteoporoosi" on runnellut vartta niin uusitaan koko ranka! Mekot, jakut, puserot ja takit kesäkuoseissa ovat taas kova sana. Tuo omasi tai liity muuten vain joukkoon maailman ainutlaatuisempaan pukuoperaatioon.

Edelleenkin otamme vastaan perus kesähepeneitä kuten jakut, paidat, puserot, mekot jne. niikuin ennenkin.
Voit myös tulevan talven varalle tuoda myös talvivaatteita, takit, pipot, huivit! Ei siis housuja!

Vaatteita voi myös viedä Nuorten työpaja Hanskareille, Kurimontie 6 A, tai soittaa Lealle puh. 044 571 8543.

Anni Piippola
Rakkaudesta luontoon
-pastellimaalaustöiden myyntinäyttely

" Muutin paluumuuttajana Nurmijärveltä Suomussalmelle kesällä 2015. Kaipasin etelässä ollessa kotipaikkakuntani ainutlaatuista luontoa ja rauhallista elämänmenoa. Luonto on minulle loputon inspiraation lähde, enkä voisi kuvitella enää eläväni ilman sen läheisyyttä. Koen olevani osa luontoa ja siellä liikkuessani tunnen kuuluvani johonkin suurempaan kokonaisuuteen, olen kuin kotonani. Maalauksillani toivon nimenomaan välittäväni sitä luonnon rauhaa, hiljaisuutta ja levollisuutta jota itse koen siellä liikkuessani.
Aktiivisen maalausharrastuksen aloitin 2014, jolloin innostuin kuivapastelliväreistä. Menetelmä sopii minulle hyvin, koska pyöritän yksin kolmilapsisen perheen arkea, ja voin keskittyä maalaamiseen vain lyhyitä aikoja kerrallaan. Pastelliväreillä työskentely on helppo keskeyttää ja aloittaa uudelleen. Kuivapastellien sävyt ovat kirkkaita, niitä voi sekoittaa ja kerrostaa joten lopputulos on herkkä ja maalausmainen. Osallistuin 2015 joulukuussa Rovaniemeläisen Varjo Gallerian suureen yhteisnäyttelyyn, ja kokemuksesta rohkaistuneena järjestin näyttelyn Suomussalmen pääkirjaston galleria Kiepissä kesäkuussa 2016. Mielestäni parasta taiteessa, kuten kaikessa luovuudessa on se, että aina voi kehittyä, oppia uusia taitoja ja mennä eteenpäin, kun vain säilyttää mielen avoimena. "