Niittykahvilan kesäherkut

HiukoPala

Nokipannukahvista ja letuista emme luovu. Letuille löytyy myös suolaistukseksi kinkku-porotäyte jos kaipaa vattuhillon korviketta. Paljon muutakin paikallista palan painiketta meillä on tarjolla!

TupaRulla ja HiukoPala ovat kesän vaihtoehtoja jos suolaisempaa purtavaa tekee mieli. TupaRullassa käytämme talon omaa vuohenputkipestoa ja HiukoPalassa kotoisia luomusämpylöitä.


Tänä kesänä myös uunituoreet Lohikukot luomuna ja paikkakunnalla tehtynä ovat saaneet suut muikeiksi :)

Ja sitten kun rupeaa janottamaan, kannattaa riipasta, kuinkas muuten, paikallista Metsämansikkalimonadia, niin jopas nauruksi herkiää :)

Tietty jäätelökin kuuluu kesää, samoin Niittykahvilaan, ja perinteinen kesävihannes, makkara, lämpiää mukavasti nuotiolla.

Niittymyymälästämme löytyy lisäksi monenmoista luonnon herkkua, luomua, syötävää, juotavaa, tarvekalua, hauskutusta, hoitoa ja tyyliä. Kaikkia yhdistää paikallisuus ja hyvä laatu. Tule siis herkuttelemaan pellon reunaan <3

Talon pihlajanlehtimehu on yllättänyt monet positiivisesti. Myös aidosti mustikalle maistuva paikallinen mehumme on janojuomana oiva vaihtoehto. Paikallista mansikkalimonadia vie myös kielen menessään :)