Luonnollinen toimintatapa

Niittyympäristö läsnäolevana ja toiminnan reunaehtoja asettavana, on ollut alusta lähtien kunnioituksemme, varjelumme ja inspiraatiomme lähde. Olemme pieni osa ihmeellistä ekosysteemiä, jonka vaaliminen on meidän kulmakivemme.

Edistämme paikallistalouden kehittämistä myymällä paikallisia käsityö ja luonto/luomutuotteita.

Niittyperinteeseen nojaavien ruokiemme hiilijalanjälki on pieni sillä kaikki raaka-aineet tulevat lähiseudulta ja kesällä jopa pellolta tuvan ympäristöstä.

Kierrätystalouden edistäminen näkyy meillä mm. siten, että kaikki ruokailuastiat ovat kierrätettyjä, salaattilautasina käytämme puisia alustoja ja letut tarjoillaan päreen päällä. Latolusikat valmistetaan paikan päällä pajun oksista. Olemme luopuneet muovin käytöstä ruokailu- ja kahvilatarjoiluissa.

Yllä olevat muutamat teot ja toimintatavat kertovat, että olemme oikealla tiellä. Laajemman kokonaiskuvan saamiseksi olemme mukana Visit Finlandin Sustainable Travel ohjelman kehittämisessä, joten tulemme jatkossa toimimaan entistä suunnitelmallisemmin kestävän kehityksen jatkamiseksi. Kerromme sitten lisää, kun prosessi etenee.