Unohtumattoman tauon paikka

Hiljaisen Kansan Niittykahvila tarjoaa ryhmille unohtumattoman taukopaikan. Jos ryhmäsi on yli 15 hlö, niin pyydä tarjouksemme kaffittelusta tai ruokailuista!

Nokipannukaffet letulla, lisukkeeksi joko vadelmahilloa, kinkku-porotäytettä tai kasvistäytettä, kyllä massu kiittää! Letut paistetaan nuotiolla ihan aidossa voissa ja ne ovat laktoosittomia. Valmistamme myös gluteenittomia lettuja!

Kahvin kanssa voisi vaihtoehtona olla tuparulla, jossa levitteenä talon oma vuohenputkipesto. Myös paikallinen vasta paistettu annoskalakukko on ruokaisempi vaihtoehto.

Palan painikkeeksi on myös talon oma pihlajanlehtimehu tai tähtituotepalkittu mustikkamehu. Paikallisen mansikkalimonadin voi vaikka janojuomaksi matkalle ottaa!

Nostalginen ruokahetki taianomaisessa ympäristössä ja Niittymenu-vaihtoehtomme yhdistävät menneen muistot ja tämän hetken tuoreuden.
Perinteistä Kauraa, Kuvun Täytettä Haravatytölle, Heinämiehen Puolinen Lentolavalla kertovat jo omaa tarinaansa vanhasta heinäntekokulttuurista.

Luonnottaren lounasbuffetissa saat nauttia makujen sinfoniaa luonnon helmasta kerätyistä aarteista. Raikkaan salaattipöydän antimet kerätään niityltä tuvan ympäriltä ja lähituottajilta. Makoisat keitot keitetään paikallisista raaka-aineista, valmistetaan rakkaudella makunystyröitä hellien ja nautitaan kodikkaassa tuvassa Hiljaista Kansaa ihaillen.

Lounasbuffetti on tarjolla kesällä 2022 joka päivä 21.6. - 7.8. klo 12-16. Ryhmille ennakkovaraukset! Ryhmille teemme ihan ympäri vuoden.

Gluteenittomuus ja laktoosittomuus otetaan huomioon kaikissa vaihtoehdoissa.

Pyydä tarjous!

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan ryhmällenne sopivat taukoeväät!

Tarjouspyynnön voit jättää myös tällä lomakkeella >

Mukavaa reissua!

Ritva Huttunen
Niittykahvilan emäntä

+358 50 3620609